Hegnideer til din have

Havehegn er noget, som ikke alle ville vælge, især når de har hegn, der beskytter grænserne for deres lokaler. Havehegn installeres ofte omkring blomsterbed og grøntsagsdyrkningsområder for at forhindre skader forårsaget af dem. Hækplanter såsom kirsebærlaurbær kan også fungere som naturlige hegn.

Mens du planlægger at installere sådanne havehegn, er det ofte vanskeligt at vælge den rigtige til din have, men når du får flere valgmuligheder, kan du vælge en, der matcher dit krav.

Her er et par typer havehegn, der kan hjælpe dig med at sortere dine forvirringer.

  • Pickets

Disse er tynde træstykker, der skæres for at skabe hegn. Du kan enten have dem af samme længde eller få dem designet i kurver, der passer til dine præferencer.

  • Vinyl

Disse har også det samme udseende som staketter, men er lavet af vinyl, der er holdbart og ikke rådner, i modsætning til træ. Det er let at vedligeholde og kan let installeres. Sammenlignet med staketter er den billig og let tilgængelig til brug.

  • Bambus

Disse er unikke havehegn, der kan vælges, hvor du kan skære dem i forskellige størrelser og rette dem omkring dine blomsterbed eller områder, hvor der dyrkes grøntsager. De er smukke at se på i sin naturlige form, men du vil måske have dem malet, så de passer til dine præferencer.

  • Smedejern

Producenterne af smedejernhegn fremstiller dem ofte ved at tilpasse det efter kundernes krav. Du kan anmode om unikke designs på hegnene og derefter installere det i overensstemmelse hermed. Det kræver også vedligeholdelse, da det har tendens til at blive rustet, når det kommer i kontakt med vand, især når det regner.

  • Sten og rullesten

Du kan arrangere store stenblokke eller sten fra landskabsbureauerne og derfor sørge for at skabe vægge med kort højde, der fungerer som hegn.

Skriv et svar